FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Fødselsdagstog, Blomsterfeer, KIDS by FRIIS

Kids By Friis

Fødselsdagstog, Blomsterfeer, KIDS by FRIIS
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Smukt håndmalet fødselsdagstog med 2 søde feer - én, der holder flaget i front og én, der sidder i en karet og danner bagtrop. Med i optoget er der desuden... Læs mere
429,95 kr
429,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Smukt håndmalet fødselsdagstog med 2 søde feer - én, der holder flaget i front og én, der sidder i en karet og danner bagtrop. Med i optoget er der desuden en enhjørning, en lyserød lagkage og en perlemor farvet kanin samt 11 tal. Fødselsdagstoget er en dejlig tradition, der pynter på alle fødselsdagsborde.
Det er helt almindelige juletræslys der passer i fødselsdagstoget, og der er plads til to lys. Ellers kan man også købe Kids by Friis lys til toget hos Monito.

Et fødselsdagstog fra Kids by Friis er en rigtig god barsels eller dåbsgave, der forener flot, legende dansk design med en sød tradition som børnene holder af i mange år. Da der er 11 tal (0, to 1 tal og tal fra 2-9) kan man fortsætte med at bruge toget til barnet bliver voksen. Hjemme hos os bruger vi det nu også når de voksne har fødselsdag.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1, 2, 3, 4
Mål:
Æske: L: 32 x B: 24 x H: 9 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito