FRI FRAGT OVER 449,- | Hurtig Levering | Gratis Gaveindpakning

Fødselsdagstog, Safaridyr, KIDS by FRIIS

Kids By Friis

Fødselsdagstog, Safaridyr, KIDS by FRIIS
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Smukt håndmalet fødselsdagstog med de sødeste safaridyr. Forrest går elefanten og holder flaget. Ønsker man ikke dannebrog i snablen, kan det udskiftes med... Læs mere
429,95 kr
429,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Smukt håndmalet fødselsdagstog med de sødeste safaridyr. Forrest går elefanten og holder flaget. Ønsker man ikke dannebrog i snablen, kan det udskiftes med det medfølgende neutrale flag. Efter elefanten kommer den høje giraf med den frække abe om halsen. Næsehorn, Zebra og løven er selvfølgelig også med til festen. Der er plads til to lys i optoget og der er 11 tal (et 0, to 1 taller og ellers 2,3,4,5,6,7,8 og 9) Fødselsdagstoget er en dejlig tradition, der pynter på alle fødselsdagsborde.

Det er helt almindelige juletræslys der passer i fødselsdagstoget, og der er plads til to lys. Ellers kan man også købe Kids by Friis lys til fødselsdagstoget hos Monito.


Et fødselsdagstog fra Kids by Friis er en rigtig god barsels eller dåbsgave, der forener flot, legende dansk design med en sød tradition som børnene holder af i mange år. Da der er 11 tal (0, to 1 tal og tal fra 2-9) kan man fortsætte med at bruge toget til barnet bliver voksen. Hjemme hos os bruger vi det nu også når de voksne har fødselsdag.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1, 2, 3, 4
Mål:
Æske: L: 32 x B: 24 x H: 9 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito