FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Form Puslespil, PlanToys

Form Puslespil, PlanToys
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Flot og stort puslespil til de mindste fra PlanToys. Puslespillets tre brikker er i hver sin geometriske form og i klare farver. På brikkerne er en stor knop i... Læs mere
169,95 kr
169,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

 Gratis gave til dig
Når du bestiller for mere end 499,- vil vi gerne give dig en gave med. Hvis du er interesseret så skriv "Ja tak til spil" i kommentarfeltet når du bestiller. Så giver vi dig gratis Mini Familie (værdi 69,95,-) med.

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Flot og stort puslespil til de mindste fra PlanToys. Puslespillets tre brikker er i hver sin geometriske form og i klare farver. På brikkerne er en stor knop i træ. så brikken er nemmere at holde om og få placeret i den rigtige fordybning på pladen.

Ved at lege med puslespillet fremmes barnets hånd-øje koordination, samtidig med de lærer at genkende former og farver.

PlanToys producerer kvalitetslegetøj i 100 % bæredygtige materialer. Legetøjet er lavet med omtanke på børnenes udvikling igennem leg, og med den største respekt for miljøet. Farverne er organiske farvestoffer, og træet stammer fra gummitræer, der ikke længere producerer latex.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1
Mål:
ca. 28 x 10,5 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito