FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Harry Pandaunge Jellycat, 26 cm.

Harry Pandaunge Jellycat, 26 cm.
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
En helt fantastisk blød og lækker jellycat pandaunge i hvid og mørkegrå. Pandaen sidder på bagdelen og med armene klar til et kæmpe kram. Han er slet ikke... Læs mere
259,95 kr
259,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

 Gratis gave til dig
Når du bestiller for mere end 499,- vil vi gerne give dig en gave med. Hvis du er interesseret så skriv "Ja tak til spil" i kommentarfeltet når du bestiller. Så giver vi dig gratis Mini Familie (værdi 69,95,-) med.

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

En helt fantastisk blød og lækker jellycat pandaunge i hvid og mørkegrå. Pandaen sidder på bagdelen og med armene klar til et kæmpe kram. Han er slet ikke til at stå for - hverken for drenge eller piger.

Jellycats bamser er helt utroligt bløde og med de skønneste udtryk. En Jellycat bamse er en super god barselsgave til både drenge og piger med potentiale til at blive yndlingsbamsen.


Se flere af vores dejlige bamser og bløde tøjdyr her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1, 2, 3, 4, 5, 6
Mål:
26 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito