FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Medium Pige Mus i Æske, Maileg

Medium Pige Mus i Æske, Maileg
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Denne store stofmus på 34 cm. bor i en stor æske som minder om en tændstikæske. Her har hun en dejlig madres, en pude med blå prikker og et blødt tæppe m... Læs mere
449,95 kr
449,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

 Gratis gave til dig
Når du bestiller for mere end 499,- vil vi gerne give dig en gave med. Hvis du er interesseret så skriv "Ja tak til spil" i kommentarfeltet når du bestiller. Så giver vi dig gratis Mini Familie (værdi 69,95,-) med.

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Denne store stofmus på 34 cm. bor i en stor æske som minder om en tændstikæske. Her har hun en dejlig madres, en pude med blå prikker og et blødt tæppe med gule striber på den ene side og blå striber på den anden. Pige musen er klædt i en gul kjole, hvor der på maven står "little big friend". Kjolen kan ikke tages af.
Musen kan håndvaskes ved 30 grader.

Maileg er dansk designet legetøj, som har modtaget mange priser og anerkendelser.


Se vores mange andre skønne produkter fra Maileg her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Mål:
Æske: 34 x 18 x 10 cm. Mus 34 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito