FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Pingvin Wheelie, PlanToys

Pingvin Wheelie, PlanToys
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Når man skubber til pingvinen kører den afsted med en lille vippen fra side til side, fuldstændig som en rigtig pingvin. Pingvinen har bløde kurver og er n... Læs mere
149,95 kr
149,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

 Gratis gave til dig
Når du bestiller for mere end 499,- vil vi gerne give dig en gave med. Hvis du er interesseret så skriv "Ja tak til spil" i kommentarfeltet når du bestiller. Så giver vi dig gratis Mini Familie (værdi 69,95,-) med.

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Når man skubber til pingvinen kører den afsted med en lille vippen fra side til side, fuldstændig som en rigtig pingvin.
Pingvinen har bløde kurver og er nem at håndtere for de små hænder.

PlanToys er bæredygtigt legetøj, lavet med fokus på børns leg og udvikling og ikke mindst miljøet. Træet kommer fra gummitræer der ikke længere producerer latex, og alle farver er naturlige og selvfølgelig giftfri.


Se flere af vores produkter fra PlanToys her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3
Mål:
ca. 9 x 13 x 5,5 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito