FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Pira, Sandslottebygger, Quut

Pira, Sandslottebygger, Quut
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Hvad er sjovere end at bygge store flotte sandslotte når man er på stranden? Men I har sikkert også prøvet at forsøge at vende spande med sand ud oven på ... Læs mere
149,95 kr
149,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

 Gratis gave til dig
Når du bestiller for mere end 499,- vil vi gerne give dig en gave med. Hvis du er interesseret så skriv "Ja tak til spil" i kommentarfeltet når du bestiller. Så giver vi dig gratis Mini Familie (værdi 69,95,-) med.

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Hvad er sjovere end at bygge store flotte sandslotte når man er på stranden? Men I har sikkert også prøvet at forsøge at vende spande med sand ud oven på hinanden med det resultat at hele slottet brast sammen? Pira formene fra engelske Quut. gør det nemt, for selv de mindste børn, at bygge flotte pyramideformede sandslotte. Formene kommer i et sæt af tre, hvor den ene er lidt mindre end den anden. Man kan sætte formene ovenpå hinanden og fylde dem med vådt sand, tage fat i den nederste form og trække lige så stille op, hvorved man får fat på alle tre forme på vej op og vupti.. et sandslot er opstået og klar til at blive dekoreret med sten, fjer, skaller, tang og hvad man nu ellers kan finde på stranden.

Bundformen måler 22 x 22 x 9 cm. og de andre forme er henholdsvist 6 og 5 cm høje. Man kan således bygge sandslotte der måler 22 x 22 x 20 cm.

Pira formene er så solide at de også kan bruges til leg i sneen.

Samtlige produkter fra Quut er fri for BPA, phatalfri, pvc, latex og lavet af PP plast og gennemtestede, så de er sikre at lege med.

Det er altid sjovt at lege med sand når man er på stranden. Disse tre Pira sandslottebyggere kan desuden bruges til leg i sneen.


Se mere sandkasse legetøj her.


Se flere produkter til udendørs leg her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3, 4, 5, 6
Mål:
22 x 22 x 9
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito