FRI FRAGT OVER 449,- | Hurtig Levering | Gratis Gaveindpakning

Støvet Lilla Scrunch-Bucket, Blød Foldbar Spand

Scrunch

Støvet Lilla Scrunch-Bucket, Blød Foldbar Spand
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Scrunch-bucket er en smart spand i silikone som nemt kan foldes og rulles, så den ingenting fylder. Super nem at have med i strandtasken og kufferten til ferie... Læs mere
99,95 kr
99,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Scrunch-bucket er en smart spand i silikone som nemt kan foldes og rulles, så den ingenting fylder. Super nem at have med i strandtasken og kufferten til ferien. Spanden vejer kun ca. 210 g men rummer alligevel ca 1,5 l, og den er i en kvalitet der kan holde til både sand, vand, salt, sol og frost uden at gå i stykker eller miste sin form.

Denne Scrunch-bucket er en flot støvet lilla farve i den skandinaviske linje. Se alle de andre Scrunch-buckets foldbare spande her.

Brug Scrunch-bucket på stranden, ferien eller hjemme i sandkassen, eller vær kreativ og brug den som urtepotte, holder til tusser, farver osv. Spanden er i solid silikone og med et solidt håndtag i nylon og silikone, så den kan holde til meget.


Se vore produkter til udendørs leg her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Mål:
Ø: 18 cm, H: 13 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito