FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Verve Racerbil, Miles, Gun Metal, Playforever

Verve Racerbil, Miles, Gun Metal, Playforever
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Verve raceren er en flot retro racerbil i gun metal. Bilen har et ekstra hjul bagpå, som dog ikke kan tages af, hvilket føreren heller ikke kan. Det er en spo... Læs mere
299,95 kr
299,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

 Gratis gave til dig
Når du bestiller for mere end 499,- vil vi gerne give dig en gave med. Hvis du er interesseret så skriv "Ja tak til spil" i kommentarfeltet når du bestiller. Så giver vi dig gratis Mini Familie (værdi 69,95,-) med.

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Verve raceren er en flot retro racerbil i gun metal. Bilen har et ekstra hjul bagpå, som dog ikke kan tages af, hvilket føreren heller ikke kan. Det er en sportsvogn med stil, fart og elegance. (som dog ikke kan tages af). Det er en sportsvogn med stil, fart og elegance.
Med sine afrundede og bløde former er racervognen i en klasse for sig. Derudover er den utrolig dejlig at røre ved og så kører den super godt på sine gummidæk.
En bil skabt til leg og pynt på hylden, når man ikke leger mere! Perfekt som dåbsgave.

Det engelske mærke, Playforever, vælger de bedste materialer til deres køretøjer og fly, hvilket har resulteret i helt fantastiske maskiner i højeste kvalitet.


Køber man et af firmaets produkter, kan man have det hele livet - både til at lege med og efterfølgende til at stå på hylden, fordi udtrykket er suveræn flot.


Vi har et stort og spændende udvalg af Playforevers skønne produkter.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Mål:
13,5 x 8,5 x 5,5 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito