FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Låsehus med 4 Dukker og Låse

Melissa & Doug

Låsehus med 4 Dukker og Låse
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Fint lille låsehus, med 4 forskellige låse med nøgler og små dukker, der har hver sin dør at gå ind af. Hver dør har også en ringeklokke med hver sin ly... Læs mere
269,95 kr
269,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT MED HJEMMELEVERING ELLER TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Fint lille låsehus, med 4 forskellige låse med nøgler og små dukker, der har hver sin dør at gå ind af. Hver dør har også en ringeklokke med hver sin lyd. Et sjovt stykke legetøj til de mindste som både udfordrer og udvikler motorikken, følesanser og koordinationsevnen.
Børn fra ca. 2-3 år vil elske at udforske dette låsehus. De 4 forskellige låse har hver sin nøgle, der hænger fast i huset, så de ikke bliver væk. Huset har et lille håndtag på taget så det er nemt at tage med. Hver dør har hver sit nummer og farve, der passer til en af de 4 dukkers tøj i farven. Så der er også en masse at snakke om, tælle og klassificere.

Melissa & Doug er førende på det amerikanske marked indenfor pædagogisk udviklende legetøj der vinder mange priser i USA som det bedste legetøj. Legetøjet er godkendt fra 3 år (som det meste legetøj er), men de mindre børn fra 2-3 år vil have stor fornøjelse af at prøve kræfter med låsene og kigge ind bag lågerne.

OBS! Der skal bruges AAA batterier som ikke er inkluderet.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
2, 3, 4
Mål:
18 x18 x 21 cm.
CE mærket:
Nej
 

Det siger andre om Monito