FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Originale Chips i Træ, MaMaMeMo

Originale Chips i Træ, MaMaMeMo
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Chips - guf! Alle børn og voksne elsker kartoffel chips - både til flæskestegen og bare til at hygge sig med også selvom at de er lavet i træ. Der er i alt... Læs mere
59,95 kr
59,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Chips - guf! Alle børn og voksne elsker kartoffel chips - både til flæskestegen og bare til at hygge sig med også selvom at de er lavet i træ. Der er i alt 6 gule franske kartofler i dette orange paprør, som kan åbnes i den ene ende.

Børn elsker at kopiere de voksne, for eksempel som at lave mad i køkkent. MaMaMeMo er dansk design med nogle helt fantastiske legeprodukter i træ, der i stil ligger tæt op ad de produkter, som vi bruger i dagligdagen.


Se mere af vores MaMaMeMo legemad her.


Vi har også mange andre produkter til leg i legekøkkenet.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6
Mål:
Rør: L 10 cm, Ø 5 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito