FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Stor Gynge, Krea

Krea

Stor Gynge, Krea
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Stor rund gynge fra Krea der stimulerer barnets sanser, til mange timers leg både inde og ude. Gyngens bevægelser styrker barnets motorik, balance, labyrintsa... Læs mere
599,95 kr
599,95 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT MED HJEMMELEVERING ELLER TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Stor rund gynge fra Krea der stimulerer barnets sanser, til mange timers leg både inde og ude. Gyngens bevægelser styrker barnets motorik, balance, labyrintsansen og gyngebevægelserne virker også beroligende på de fleste børn. Labyrintsansen er især vigtigt da forskning viser at den er fundamentet for udvikling af sprog, hukommelse, hop og løb.
Kreas gynge er lavet i nylon med justérbare reb (op til 160 cm.), den er 1 m i diameter og kan holde til en vægt op til 100 kg. Sansegyngen kan bruges både inde og udendørs.

Producenten skriver den er godkendt fra 3 år, men den kan med fordel bruges under opsyn til urolige babyer og mindre børn også, da gyngebevægelserne vil virke beroligende.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1, 2, 3, 4, 5, 6
Mål:
Ø: 100 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito