FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Metalgryde med Kartofler, HABA Legemad

Metalgryde med Kartofler, HABA Legemad
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
HABA bliver bare ved med at finde på det skønneste legemad til legekøkkenet og den lille købmandsbutik. Lav en lækker kartoffelsuppe i gryden eller måske ... Læs mere
129,95 kr
129,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

HABA bliver bare ved med at finde på det skønneste legemad til legekøkkenet og den lille købmandsbutik. Lav en lækker kartoffelsuppe i gryden eller måske en omgang kartoffelmos?

Den lille blå Biofino gryde i metal passer perfekt til legekøkkenet og indeholder tre lækre bløde kartofler. Kartoflerne er i filt med de små detaljer som HABA er så kendte for, så de har selvfølgelig også små pletter vævet ind i filten... Med sættet følger også en grydeske i træ, så det er bare at komme i gang med madlavningen.


Find mere HABA Legemad til rollelegen her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
2, 3, 4, 5, 6
Mål:
Ø: ca. 12 cm, H: ca. 8 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito