FRI FRAGT OVER 449,- | Hurtig Levering | Gratis Gaveindpakning

Puttekasse Noahs Ark

Le Toy Van

Puttekasse Noahs Ark
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Skøn puttekasse der er udformet som Noahs Ark i træ fra Le Toy Van. Noahs Ark er en rigtig god barsels- eller dåbsgave, der både er smuk og har masser af le... Læs mere
399,95 kr
399,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Skøn puttekasse der er udformet som Noahs Ark i træ fra Le Toy Van. Noahs Ark er en rigtig god barsels- eller dåbsgave, der både er smuk og har masser af leg i sig. Selv når børnene vokser fra puttekassen er der stadig masser af leg i den og den er samtidig meget dekorativ på børneværelset.

Med på Arket er naturligvis Noah, hans kone og 7 par dyr. Der er en landgangsbro til dyrene, og taget på styrehuset fungerer som håndtag, når Arket skal flyttes rundt.


På skibets sider er der huller der passer i dyrenes facon, så Arket også er en puttekasse der træner barnets finmotorik og hånd-øje koordination, mens de finder det hul der passer til dyrets form. Forenden på skibet kan skydes op, så det er nemt for barnet at få dyrene ud af lastrummet igen.


Producenten skriver at den er fra 3 år, men jeg vil mene den kan bruges fra 1 årsalderen hvor barnet begynder at have glæde af en puttekasse. Til de helt små, vil jeg dog anbefale man tager de små fugle fra, så de ikke kommes i munden.


Puttekassen er fra samme producent som denne Noahs Ark Puttekasse, de er nogenlunde lige store, det er udtrykket og farverne der udgør forskellen.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1, 2, 3, 4
Mål:
D15 x H24 x L29 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito