FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

10 Grip Trekantede Tusser, 10 Farver, Faber-Castell

Faber-Castell

10 Grip Trekantede Tusser, 10 Farver, Faber-Castell
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Lækre tynde tusser fra Faber-Castell, med ergonomisk greb og højt farvepigment, som er velegnet til større børn. Farverne er trekantet med små knopper som ... Læs mere
29,95 kr
29,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT MED HJEMMELEVERING ELLER TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Lækre tynde tusser fra Faber-Castell, med ergonomisk greb og højt farvepigment, som er velegnet til større børn. Farverne er trekantet med små knopper som sikrer at hænderne holder godt om tussen, hvilket gør det nemmere at både tegne og skrive. Tussens tynde spids gør dem ideel til at fremhæve og farvelægge fine detaljer.
Æsken indeholder 10 tusser i forskellige farver, som kan vaskes ud af de fleste tekstiler.
Faber-Castell er et gammelt tysk firma som er kendte for deres kvalitetsblyanter, tegneredskaber og skriveartikler som bruges både i skoler, hjemme og af kunstnere. Faber-Castell bruger FSC certificeret træ fra bæredygtig skovbrug.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Mål:
L. ca. 15,5 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito