FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

12 Oliepastelkridt, 12 Farver, Faber-Castell

Faber-Castell

12 Oliepastelkridt, 12 Farver, Faber-Castell
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Klassiske oliepastelkridt i farvestrålende nuancer fra Faber-Castell. Æsken indeholder 12 forskellige farver med højt farvepigment. Slip kreativiteten løs o... Læs mere
49,95 kr
49,95 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT MED HJEMMELEVERING ELLER TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Klassiske oliepastelkridt i farvestrålende nuancer fra Faber-Castell. Æsken indeholder 12 forskellige farver med højt farvepigment. Slip kreativiteten løs og lav de smukkeste billeder med disse pastelfarver, prøv f.eks. en skrabe teknik, ved at anvende en mørk farve oven på en lys farve, skrab derefter linjer eller andre teksturer og flotte kontraster kommer til syne. Farverne er desuden nemme at blande med fingrene.
Faber-Castell er et gammelt tysk firma som er kendte for deres kvalitetsblyanter, tegneredskaber og skriveartikler som bruges både i skoler, hjemme og af kunstnere. Faber-Castell bruger FSC certificeret træ fra bæredygtig skovbrug.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
6, 7, 8, 9, 10
Mål:
L. 7 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito