FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

ECO Fingermaling

SES Creative

ECO Fingermaling
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Super lækker fingermaling lavet af 90% naturlige stoffer. Fingermalingen er miljøvenlig, hypoallergenisk testet og kan nemt vaskes af tøjet. Stimulerer kreat... Læs mere
99,95 kr
99,95 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT MED HJEMMELEVERING ELLER TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Super lækker fingermaling lavet af 90% naturlige stoffer. Fingermalingen er miljøvenlig, hypoallergenisk testet og kan nemt vaskes af tøjet. Stimulerer kreativiteten for børn fra 2 år og op.
Fingermaling er sjov, sanselig og kreativ leg. Denne lækre fingermaling fra SES er også nem at vaske af hænderne uden brug af sæbe. Plastikbøtterne er lavet af 50% genbrugsmateriale og også emballagen er lavet af genbrugsmaterialer. Der er fire bøtter fingermaling i farverne rød, gul, grøn og blå. SES Creative er et Hollandsk firma som laver kreativt kvalitetslegetøj. Alle SES Creative produkter er glutenfri, giftfri og hypoallergenisk testede og alle deres emballager er lavet af genbrugsmaterialer.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
2, 3, 4, 5, 6
Mål:
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito