FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

SmartGames Rejsespil, Den Magiske Skov

Smart Games

SmartGames Rejsespil, Den Magiske Skov
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Den Magiske Skov fra SmartGames er det ultimative rejsespil, der giver fordybelse og underholdning både hjemme og på turen. Spillet består af 9 magnetiske br... Læs mere
119,95 kr
119,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT MED HJEMMELEVERING ELLER TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Den Magiske Skov fra SmartGames er det ultimative rejsespil, der giver fordybelse og underholdning både hjemme og på turen. Spillet består af 9 magnetiske brikker, så det er nemt at holde styr på, uanset om man sidder på bagsædet i en bil, fly, tog eller hjemme ved at bord.

Hver af de 9 brikker har en vej/sti og eller bro. Spillet går ud på at lave en vej mellem de hekse, fabeldyr eller hekseudstyr som opgaven viser. Alle vejstykker skal lægges så de ikke ender blindt og så figuerne i opgaven kan forbindes via vejene. Der følger dansk vejledning med.


Der er 48 opgaver i bogen fordelt på 4 niveauer fra let til rigtig svære. Der kan godt være flere løsninger til en opgave, dog er der kun vist en løsning pr. opgave i bogen. Spillet fylder kun lidt mere end et CD cover så det er nemt at have med på turen.


Ventetid hos lægen, på en restaurant eller andre steder, går altid hurtigere hvis man har et lille rejsespil med...


Se andre SmartGames spil her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
8, 9, 10
Mål:
16 x 16 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito