FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Mandalas Kaleido Sort, Anti-stress Malebog

Unicorn

Mandalas Kaleido Sort, Anti-stress Malebog
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage

Mandalas Kaleido, anti-stress er en malebog med flotte og meget detaljerede cirkelrunde mønstre. Bogen er designet til store børn og voksne og ... Læs mere

109,95 kr
109,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT MED HJEMMELEVERING ELLER TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Mandalas Kaleido, anti-stress er en malebog med flotte og meget detaljerede cirkelrunde mønstre. Bogen er designet til store børn og voksne og skal være med til at styrke koncentrationen og skabe ro mens tegningerne farvelægges. Når man maler en Mandalas anbefales det, at man farvelægger udefra og ind, så der følges én retning. At male Mandalas er ikke blot en kreativ aktivitet, men det systematiske forløb virker beroligende, hvilket er med til at styrke koncentrationsevenen og fastholde fokus.


Malebogen består af 32 sider i kartonagtigt papir, som hver kan tages ud og bruges til f.eks kort eller til at hænge op på væggen. Kun fantasien sætter grænser.

Motiverne i Kaleido Anti Stress malebogen er meget detaljerede, det anbefales derfor at bruge meget tynde tusser som f.eks. fineliner tusser fra Faber-Castell.

Mandalas malebøger er timevis af kreativ tegneglæde, ro og fordybelse.


Se flere af de skønne Mandalas malebøger fra Forlaget Unicorn her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
8, 9, 10
Mål:
13,5 x 13,5 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito