FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Baby Nøgler i Træ, PlanToys

Baby Nøgler i Træ, PlanToys
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Baby nøgler i træ fra PlanToys er en fin rangle, som fremmer barnets finmotorik og farvesans. Nøgle-ranglen består af 3 trænøgler i hver sin farve, som s... Læs mere
119,95 kr
119,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

 Gratis gave til dig
Når du bestiller for mere end 499,- vil vi gerne give dig en gave med. Hvis du er interesseret så skriv "Ja tak til spil" i kommentarfeltet når du bestiller. Så giver vi dig gratis Mini Familie (værdi 69,95,-) med.

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Baby nøgler i træ fra PlanToys er en fin rangle, som fremmer barnets finmotorik og farvesans.
Nøgle-ranglen består af 3 trænøgler i hver sin farve, som sidder i en kraftig snor, som barnet let kan gribe fast om.

Nøgle-ringen fra PlanToys er lavet i 100% bæredygtigt gummitræ. Nøglernes farver er organisk frugtfarve, som er fuldstændig uskadeligt for både dit barn og miljøet.

PlanToys producerer bæredygtigt legetøj i naturlige træmaterialer, som stammer fra gummitræer, der ikke længere producerer latex. PlanToys legetøj er derfor produceret i bæredygtige materialer - helt uden kemi, da alle farver og lim er organiske og uden formaldehyd.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1
Mål:
ca. 10,5 x 5,5 x 7,5 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito