FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Babydukke Calin Maria 30 cm, Corolle

Corolle

Babydukke Calin Maria 30 cm, Corolle
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Denne skønne Calin Maria babydukke fra franske Corolle har en flot brun hudfarve. Kroppen er dejlig blød og former sig som en rigtig baby, når man holder den... Læs mere
389,95 kr
389,95 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Denne skønne Calin Maria babydukke fra franske Corolle har en flot brun hudfarve. Kroppen er dejlig blød og former sig som en rigtig baby, når man holder den. Dukkens ansigt, arme og ben er lavet i en blød kvalitetsvinyl tilsat naturlig vaniljeduft. Dukkens mørkebrune øjne lukkes, når babyen lægges til at sove, og hun kan også bruge sut og sutte på tommelfinger.
Calin Maria babydukken er i en blød pink dragt dragt med lange ærmer og ben. Dragten kan lukkes i ryggen med velcro, hvilket gør det nemmere for barnet at håndtere. Der følger også et hårbånd med i samme stof som dragten.
Babydukken er rigtig god som barnets første dukke. Hun passer perfekt til de små børn fra 18 mdr. og op.


Corolles dukker dufter af vanilje. Undersøgelser har vist, at netop denne duft blandt andet har en beroligende virkning og en tilknyttende effekt. Den æteriske olie, der er brugt til dukkerne, er testet og godkendt. Dukken er uden phtalater eller anden farlig kemi, og så kan den håndvaskes.


Corolle laver flere forskellige slags dukker, tilbehør og tøj. Du kan se vores udvalg af skønne produkter fra Corolle her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3, 4
Mål:
30 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito