FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Water Wow, Jungle, Melissa & Doug

Melissa & Doug

Water Wow, Jungle, Melissa & Doug
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Denne 4-siders malebog med spiral i ryggen, tager udgangspunkt i junglen med tigre, krokodiller, gorillaer og elefanter som primære motiver. Alle 4 billeder ge... Læs mere
59,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Denne 4-siders malebog med spiral i ryggen, tager udgangspunkt i junglen med tigre, krokodiller, gorillaer og elefanter som primære motiver. Alle 4 billeder gemmer på små overraskelser, når billedet træder frem. Der er masser at tale om, og tælle, når barnets bliver større, og selv større børn synes de er sjove at male.

Water Wow er vandmaling, der ikke sviner. Fyld postevand i penslen og mal hen over de hvide billeder og se farverne komme frem. De mindste, der også gerne vil male og tegne, men som ikke helt har motorikken til det, får med Water Wow fornemmelsen og glæden ved at se noget flot komme frem, når de "maler" med penslen.

Når billederne er malet, så lad bare bogen tørre. Efter 15-20 minutter er siderne hvide og kan males igen. Penslen er lidt tyk med riller, så den ligger godt i de små hænder.

Water Wow er super fin underholdning til de mindste (ca 1½ år og op) og nem at have med på bilturen, i flyet osv.


Melissa & Doug er førende på det amerikanske marked indenfor pædagogisk udviklende legetøj, og deres legetøj vinder hvert år mange priser i USA som det bedste legetøj.


Vi har også mange andre gode produkter fra Melissa & Doug.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3, 4, 5
Mål:
15 x 25,5 cm
CE mærket:
Nej
 

Det siger andre om Monito