FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Julegaver Byttes t.o.m. d. 23. Januar

Grim'Tout Ansigtsmaling Sticks, 6 farver

Grim'tout

Grim'Tout Ansigtsmaling Sticks, 6 farver
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage

Grim’sticks fra Grim’tout er bløde ansigtskridt, som er lette at anvende selv for små børn. Grim’sticks er nemme at f&a... Læs mere

99,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  BLACK FRIDAY SLUTTER OM

Hos Monito fejrer vi også Black Friday - kun på vores webshop! Vi har samlet nogle helt særlige tilbud til dig, som kun gælder i dag - og i et begrænset antal.

UDFORSK ALLE TILBUD

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Grim’sticks fra Grim’tout er bløde ansigtskridt, som er lette at anvende selv for små børn. Grim’sticks er nemme at få ud, da de blot skal drejes i bunden ligesom en læbestift. Pakken indeholder seks forskellige farver i alt, orange, pink, lilla, blå, grøn og brun, som er perfekte til, at lave flotte udsmykninger på ansigtet til fastelavn, halloween, eller til børnefødselsdagen.

Grim’touts produkter bliver produceret i Europa i fuld overensstemmelse med kosmetik-standarder også er de CE-certificeret. Derudover er produkterne fri for parabener, samt duft også fedter de ikke.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Mål:
L. 10,5 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito