FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Hårbøjle med Enhjørningehorn, Great Pretenders

Hårbøjle med Enhjørningehorn, Great Pretenders
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
En skøn hvid hårbøjle til de piger, som ikke kan modstå enhjørninger. I midten af hårbøjle er sat et glimtende og snoet enhjørningehorn, flankeret af ly... Læs mere
85,00 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

En skøn hvid hårbøjle til de piger, som ikke kan modstå enhjørninger. I midten af hårbøjle er sat et glimtende og snoet enhjørningehorn, flankeret af lyserøde blomster lavet i pailletter og med perle og rhinsten. For hver ende er der et par hvide og glimtende hesteører. Hårbøjlen er skøn til både udklædning og leg.

Hovedpyntet er fra det canadiske firma Great Pretenders, der laver flot og fantasifuldt udklædningstøj til børn. Deres udklædningstøj er i en god kvalitet og med mange flotte detaljer og til en rimelig pris.


Se mere udklædning fra Great Pretenders her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
Mål:
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito