Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Kjole med Guld Sommerfugle og Vinger, 5-7 år, Great Pretenders

Kjole med Guld Sommerfugle og Vinger, 5-7 år, Great Pretenders
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
En meget smuk og enkel kjole. Overdelen har stropper med tyl samt guldpailletter med en lille guldsommerfugl foran, mens stoffet bagpå er fleksibelt. Skørtet ... Læs mere
279,95 kr
279,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

En meget smuk og enkel kjole. Overdelen har stropper med tyl samt guldpailletter med en lille guldsommerfugl foran, mens stoffet bagpå er fleksibelt. Skørtet er langt og lyserødt med flere lag tyl ovenpå, hvor det sidste lag har guldsommerfugle spredt ud foran, men ellers er fyldt med glimmer over det hele. Vingerne er lyserøde, har markeringer i guldglimmer og sættes på ryggen via elastikstropper om barnets skuldre.

Kjolen passer til børn fra ca. 5-7 år og er skøn til både udklædning og leg.


Den er fra det canadiske firma Great Pretenders, der laver flot og fantasifuldt udklædningstøj til børn. Deres udklædningstøj er i en god kvalitet og med mange flotte detaljer og til en rimelig pris.


Glimmeret på tøjet er sat fast med en formaldehydfri lim, så det er mere sikkert for børnene, og derfor kan det godt drysse lidt.


Se mere udklædning fra Great Pretenders her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
5, 6, 7
Mål:
Str. 5-7 år
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito