FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Prinsesse Posy Kjole, str. 98-110

Travis Design

Prinsesse Posy Kjole, str. 98-110
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
En smuk kjole i flot pink farve holdt sammen i taljen af en elastik. På forstykket i den øverste del af kjolen er der i midten påsyet et pink bånd, hvorpå ... Læs mere
369,95 kr
369,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT MED HJEMMELEVERING ELLER TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

En smuk kjole i flot pink farve holdt sammen i taljen af en elastik. På forstykket i den øverste del af kjolen er der i midten påsyet et pink bånd, hvorpå der er monteret fire små roser i en fin lyserød farve. På forstykket i den nederste del er ligeså dekoreret med fire rosa i samme lyserøde farve. Kjolen har korte ærmer og på midten er påmonteret et lille pink bånd med en enkelt, fin lyserød rose. Underskørtet har en løbegang hvori der sidder en ring, der får skørtet til at strutte.

Kjolen er størrelse 98-110 og passer til børn fra ca. 3-5 år. En flot fe kjole som er køn til både udklædning og leg.

Kjolen er fra det engelske firma Travis Designs, der laver flot og fantasifuldt udklædningstøj til børn. Deres udklædningstøj er i en god kvalitet og med mange flotte detaljer og til en rimelig pris. Med mindre andet står på vaskemærket, kan alt deres udklædningstøj vaskes.


Se mere udklædning fra Travis Designs her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5
Mål:
Str. 3-5 år
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito