FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Julegaver Byttes t.o.m. d. 23. Januar

Prinsessekjole i Lilla, 5-6 år, Great Pretenders

Great Pretenders

Prinsessekjole i Lilla, 5-6 år, Great Pretenders
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
En stor og overdådig kjole i sølv og lilla. Overdelen har pufærmer og er en blanding af mørkelilla velour og blomsterbrokade i sølv og lilla. Foran på br... Læs mere
359,95 kr
359,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  BLACK FRIDAY SLUTTER OM

Hos Monito fejrer vi også Black Friday - kun på vores webshop! Vi har samlet nogle helt særlige tilbud til dig, som kun gælder i dag - og i et begrænset antal.

UDFORSK ALLE TILBUD

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

En stor og overdådig kjole i sølv og lilla.
Overdelen har pufærmer og er en blanding af mørkelilla velour og blomsterbrokade i sølv og lilla. Foran på brystet er påsyet et smykke i "sølv" med en stor lilla "diamant", mens der bagpå er velcrolukning, hvilket gør kjolen nemmere for barnet at tage på. Over hofterne er der sat "puder" i samme brokade som overdelen.
Skørtet er delt i to lag. Det inderste er mørkelilla og har indsyet to ringe, hvilket giver kjolen flot fylde. Yderstoffet er gennemsigtigt organza i lilla med masser af pailletter og glimmer.

Kjolen fås også i farverne lyserød og pink.

OBS! Sko og tiara følger ikke med kjolen.

Kjolen passer til børn fra ca. 5-6 år og er skøn til både udklædning og leg.


Den er fra det canadiske firma Great Pretenders, der laver flot og fantasifuldt udklædningstøj til børn. Deres udklædningstøj er i en god kvalitet og med mange flotte detaljer og til en rimelig pris.


Glimmeret på tøjet er sat fast med en formaldehydfri lim, så det er mere sikkert for børnene, og derfor kan det godt drysse lidt.


Se mere udklædning fra Great Pretenders her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
5, 6
Mål:
Str. 5-6 år
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito