bObles

Sorter faldende

1-24 of 46

Sorter faldende

1-24 of 46

Livet på barsel får sommetider kvinder og mænd til at komme i tanke om geniale idéer og løsninger, som mange andre kan få glæde af. Det var tilfældet, da arkitekten Bolette Blædel var på barsel med sit første barn. Dengang savnede hun børnemøbler, der appellerede til leg og bevægelse, men som samtidig levede op til hendes kærlighed til dansk design. Derfor startede hun i fællesskab med sin søster, Louise Blædel, på at designe en serie af multifunktionelle og motorisk stimulerende møbler til børn. Resultatet blev de smukke møbler fra bObles, som er naturlige at lege med for børn, men som voksne også vil elske at bringe ind i hjemmet, som en del af indretningen.

 

bObles har modtaget international anerkendelse og flere designpriser

De smukke multifunktionsmøbler er tydeligt inspireret af alverdens dyr, og dermed er det visuelle udtryk både barnligt og voksent på samme tid. Mere vigtigt er det dog måske, at fysioterapeuter har hyldet bObles, fordi deres møbler formår at udfordre og stimulere børnenes motorik. Med bObles tumlemøbler øger børnene nemlig deres kropsforståelse gennem træning af de grundmotoriske elementer såsom at ligge på maven, at rulle, at krybe, at kravle, at stå, at hoppe og at balancere. En god kropsforståelse gør det nemmere for børn at lære, men de fungerer også bedre socialt og får bedre tillid til sig selv og deres egen krops evner.

 

Hos Monito tilbyder vi et stort udvalg af de mange forskellige bObles-dyr, og her på siden finder du vores sortiment, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget til dig og dine børns smag og behov. Vi tilbyder eksempelvis grønne elefanter, lilla og pink ællinger, grå fisk og grønne myreslugere, og derudover tilbyder vi også forskellige typer og farver af tumlegulv, som dit barn vil elske at rulle rundt på i stuen. Dyrene fra bObles kan bruges til hvad som helst, som dit barn finder på at ville bruge dem til, og på samme tid er designet så pænt, at du vil være ked af at skulle pakke dem væk fra stuegulvet, køkkengulvet eller børneværelset. På den måde er du sikret et skønt stykke multifunktionslegetøj til dit barn, samtidig med at du får et både barnligt og voksent ekstra element til indretningen, som vil skabe hygge og en dejlig stemning.
Når du bestiller bObles hos os, vil vi gøre alt for din tilfredshed. Vi tilbyder som altid legetøj i høj kvalitet og smukt design, og derfor kan det holde til at blive brugt. bObles er en rigtig god dåbsgave, da den holder i mange år – ikke bare pga. kvaliteten, men også fordi det stimulerer både baby, de mindre børn og store børn motorisk. Selv os voksne kan have godt af en vippe- eller snurretur en gang imellem. Af denne årsag har bObles også en meget høj gensalgsværdi, så når dit barn er færdig med sine bObles dyr kan de som regel sælges til en god pris brugt. Vi tilbyder fri fragt, når du handler for over 800 kroner, gratis gaveindpakning og 30 dages returret.