FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Pudeklistermærker Mor og Barn, Djeco

Pudeklistermærker Mor og Barn, Djeco
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Søde pudeklistermærker i 3D af forskellige blomster og eksotiske dyr med unger, eksempelvis en giraf med kalv, en zebra med føl eller hvad med en panda med 2... Læs mere
69,95 kr
69,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Søde pudeklistermærker i 3D af forskellige blomster og eksotiske dyr med unger, eksempelvis en giraf med kalv, en zebra med føl eller hvad med en panda med 2 skønne panda unger. Klistermærkerne er store, så også de mindre børn kan håndtere dem. De er dejlig bløde at røre ved og der er i alt 118 af dem.

Dekorer madkassen eller lav en lille historie med dyrene og deres unger. God lille gave til pakkekalenderen eller skolevennens fødselsdag.


Se flere klistermærker her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6
Mål:
29,5 x 21 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito