Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

HABA Rangle, Farvet Slange

HABA Rangle, Farvet Slange
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
En skøn trærangle til de små, lavet i HABAs nye miljøvenlige materiale HABAForm og træ, og malet med giftfri farver. HABAForm er lavet genanvendelige mater... Læs mere
99,95 kr
99,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

En skøn trærangle til de små, lavet i HABAs nye miljøvenlige materiale HABAForm og træ, og malet med giftfri farver. HABAForm er lavet genanvendelige materialer og lige så slidstærkt som plast. En HABA rangle stimulerer barnets tidlige motorik og sanser og er en rigtig god barselsgave til både drenge og piger.
Denne skønne rangle fra HABA, er helt sikker for barnet at udforske. Ranglen består af seks led i hver sin flotte farve, hvert led er sat sammen med en trækugle. Ranglen er sat sammen med en kraftig elastik, så ledene kan trækkes i og drejes rundt, så slangen skifter udseende. HABA lakerer deres rangler flere gange med en vandbaseret lak, hvilket efterlader overfladen modstandsdygtig overfor spyt og slid. HABA er kendte for en høj kvalitet af legetøj og omfattende sikkerhedstest.

Se flere rangler i træ her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1
Mål:
ca. 13 x 7 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito