Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Honeybake Espresso maskine i Træ, Le Toy Van

Honeybake Espresso maskine i Træ, Le Toy Van
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Nu rykker cafélivet ind i børneværelset med denne flotte og supersmarte espresso maskine fra Le Toy Van. På toppen af selve maskinen er der 5 kapsler i fors... Læs mere
399,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Nu rykker cafélivet ind i børneværelset med denne flotte og supersmarte espresso maskine fra Le Toy Van. På toppen af selve maskinen er der 5 kapsler i forskellige farver. På højre side af maskinen er mælkeskummeren, mens der på venstre side er en stang hvorpå den ene, af de to medfølgende røde og polkaprikkede kopper kan hænge. En ske følger der også med. Foran på maskinen er der tre blå knapper, som kan trykkes ind, mens kaffetragten, hvori der er plads til en kapsel, kan tages ud og sættes på igen.

Le Toy Van designer og producerer klassisk og håndmalet trælegetøj. Virksomheden anvender i dens produktion ansvarlige materialer, herunder gummitræ fra blandt andet genplantningsskove. Le Toy Van fokuserer på en etisk proces, der involverer alt fra indkøb af materialer til betingelserne for medarbejdernes arbejdspladser. Alle produkterne designes på Le Toy Vans hovedkontor i Surrey, England.


Se vore andre produkter til leg i køkkenet her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6
Mål:
13 x 21 x 17,5 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito