Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Popcorn maskine i Træ, Le Toy Van

Popcorn maskine i Træ, Le Toy Van
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Super sej Popcorn maskine i retro med rød-hvide striber fra Le Toy Van´s Honeybake serie. På siden af maskinen er en knap, og når den drejes ned og slippes... Læs mere

Pris: 499,95 kr

Special Price 350,00 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Super sej Popcorn maskine i retro med rød-hvide striber fra Le Toy Van´s Honeybake serie.
På siden af maskinen er en knap, og når den drejes ned og slippes igen, så danser popcornene omkring oppe i selve maskinen. Disse popcorn kan ikke tages ud, men der følger nogle popcorn med (i filt), der kan placeres i skuffen nederst på maskinen og tages op i det medfølgende træbæger. Så er man klar til en tur i biografen eller i teateret. Faktisk er der billetter til begge steder, men man skal selv klippe dem ud af indpakningskassen.

Le Toy Van designer og producerer klassisk og håndmalet trælegetøj. Virksomheden anvender i dens produktion ansvarlige materialer, herunder gummitræ fra blandt andet genplantningsskove. Le Toy Van fokuserer på en etisk proces, der involverer alt fra indkøb af materialer til betingelserne for medarbejdernes arbejdspladser. Alle produkterne designes på Le Toy Vans hovedkontor i Surrey, England.


Se vore andre produkter til leg i køkkenet her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6
Mål:
14 x 15 x 21 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito