Puttekasse Noahs Ark

Puttekasse Noahs Ark
399,95 kr
✔ På lager. Leveringstid 1-2 hverdage.
Skøn puttekasse der er udformet som Noahs Ark i træ fra Le Toy Van. Noahs Ark er en rigtig god barsels- eller dåbsgave, der både er smuk og har masser af leg i sig. Selv når børnene vokser fra puttekassen er der stadig masser af leg i den og den er samtidig meget dekorativ på børneværelset.

Med på Arket er naturligvis Noah, hans kone og 7 par dyr. Der er en landgangsbro til dyrene, og taget på styrehuset fungerer som håndtag, når Arket skal flyttes rundt.


På skibets sider er der huller der passer i dyrenes facon, så Arket også er en puttekasse der træner barnets finmotorik og hånd-øje koordination, mens de finder det hul der passer til dyrets form. Forenden på skibet kan skydes op, så det er nemt for barnet at få dyrene ud af lastrummet igen.


Producenten skriver at den er fra 3 år, men jeg vil mene den kan bruges fra 1 årsalderen hvor barnet begynder at have glæde af en puttekasse. Til de helt små, vil jeg dog anbefale man tager de små fugle fra, så de ikke kommes i munden.


Puttekassen er fra samme producent som denne Noahs Ark Puttekasse, de er nogenlunde lige store, det er udtrykket og farverne der udgør forskellen.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1, 2, 3, 4
Mål:
D15 x H24 x L29 cm
CE mærket:
Ja