FRI FRAGT OVER 449,- | Hurtig Levering | Gratis Gaveindpakning

Stort Gulvpuslespil, Safari, 100 Brikker

Melissa & Doug

Stort Gulvpuslespil, Safari, 100 Brikker
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Stort, flot og helt fantastisk puslespil der viser et udsnit af savannen og en del af dens beboere. Hele sceneriet udspiller sig omkring et vandhul med bjergene... Læs mere
119,95 kr
119,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Stort, flot og helt fantastisk puslespil der viser et udsnit af savannen og en del af dens beboere. Hele sceneriet udspiller sig omkring et vandhul med bjergene i det fjerne. Ved vandhullet er samlet et stort udsnit af de forskellige dyr, som lever her. Lige fra den store elefant, bøflen, flodhesten og vortesvinet til de store katte og forskellige fugle. Bagved bevæger en stor flok giraffer sig afsted i adstadigt tempo, mens ørnene svæver overover.
Puslespillet er med sine 127 x 45 cm. perfekt til at lægge på gulvet eller et stort bord. Brikkernes størrelse er ca. 10 x 7 cm.

Du kan finde flere puslespil fra Melissa & Doug her.


Melissa & Doug er førende på det amerikanske marked indenfor pædagogisk udviklende legetøj, hvor deres legetøj hvert år vinder mange priser i USA som det bedste legetøj.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
6, 7, 8
Mål:
127 x 45 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito