FRI FRAGT OVER 449,- | Hurtig Levering | Gratis Gaveindpakning

Safari Puttekasse, Melissa & Doug

Melissa & Doug

Safari Puttekasse, Melissa & Doug
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Skøn safari lastbil med to rangers (en mand og en kvinde) og 7 forskellige dyr. De 7 dyr - en alligator, en zebra, et næsehorn, en elefant, en giraf og en flo... Læs mere
169,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Skøn safari lastbil med to rangers (en mand og en kvinde) og 7 forskellige dyr. De 7 dyr - en alligator, en zebra, et næsehorn, en elefant, en giraf og en flodhest samt en løve - har hver deres "hul" i lastbilen, så bilen også kan bruges som puttekasse. Man får dyrene ud igen ved at løfte bagsmækken.
Bil, personer og dyr er alle lavet i træ med gode klare farver.
Safari puttekassen rummer mange timers leg, som strækker sig over flere år. Først kan bilen bruges som puttekasse, hvilket styrker det mindre barns evne til at genkende forskellige forme samt fin motorik og hånd-øje koordination. For det lidt ældre barn kan bilen og figurerne inspirere til mange fantasifulde stunder.

Melissa & Doug er førende på det amerikanske marked indenfor pædagogisk udviklende legetøj, og deres legetøj vinder hvert år mange priser i USA som det bedste legetøj.


Vi har mange flere farverige, underholdende og lærerige produkter fra Melissa & Doug.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
2, 3, 4, 5, 6
Mål:
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito