FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Water Wow, Bondegård

Melissa & Doug

Water Wow, Bondegård
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Water Wow er vandmaling, der ikke sviner. Fyld vand i penslen og mal hen over de hvide billeder og se farverne komme frem. De mindste vil også gerne male og te... Læs mere
59,95 kr
59,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT MED HJEMMELEVERING ELLER TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Water Wow er vandmaling, der ikke sviner. Fyld vand i penslen og mal hen over de hvide billeder og se farverne komme frem. De mindste vil også gerne male og tegne, men har ikke helt motorikken til det, får fornemmelsen og glæden ved at se billedet komme frem når de "maler" med penslen.

Når billederne er malet, så lad bare bogen tørre op, efter 15-20 minutter, er siderne hvide og kan males igen.

Bogen indeholder 4 billeder fra bondegården med alle dens dyr. Alle 4 billeder gemmer på små overraskelser, når billedet træder frem. Der er masser at tale om og tælle når barnets bliver større, og selv større børn synes de er sjove at male.

Såvel pensel som malebog kan bruges igen og igen, og penslen er lidt tyk med riller, så den ligger godt i de små hænder.
Melissa & Doug er førende på det amerikanske marked indenfor pædagogisk udviklende legetøj, og deres legetøj vinder hvert år mange priser i USA som det bedste legetøj.

Water Wow er super fin underholdning til de mindste (ca 1½ år og op) og nem at have med på bilturen, i flyet osv.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3, 4, 5
Mål:
15 x 25,5 cm
CE mærket:
Nej
 
 

Det siger andre om Monito