FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Bæretaske med Stjerner til Our Generation Dukker

Bæretaske med Stjerner til Our Generation Dukker
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Med denne taske kan du nemt tage din Our Generation dukke med dig, når du skal på tur eller en lille ferie. I tasken kan der være en dukke samt lidt tøj og ... Læs mere
319,95 kr
319,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Med denne taske kan du nemt tage din Our Generation dukke med dig, når du skal på tur eller en lille ferie. I tasken kan der være en dukke samt lidt tøj og tilbehør i de indvendige lommer.
Tasken er lyserød med guldstjerner, har et lille "plastikvindue", åbnes med lynlås og kan tages på ryggen via seler, som justeres vha. velcro. Der er også en hank i toppen.

Tasken er lavet til Our Generation dukkerne, men kan også bruges af alle dine andre dukker og bamser, bare de ikke er større end 46 cm..
Dukke følger ikke med tasken.

Du kan se hele vores udvalg af dukker fra Our Generation her, og købe mere dukketøj og tilbehør til Our Generation dukker her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Mål:
48 x 21 x 12 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito