Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Bonnie Rose Retro Dukke, 46 cm., Our Generation

Bonnie Rose Retro Dukke, 46 cm., Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Bonnie Rose er en sød dukke med blå øjne, langt lyst hår og fregner over næsen. Hun er helt vild med at spille bowling, så derfor har hun en bowlingkugle ... Læs mere
329,95 kr
329,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Bonnie Rose er en sød dukke med blå øjne, langt lyst hår og fregner over næsen. Hun er helt vild med at spille bowling, så derfor har hun en bowlingkugle i hænderne og bowlingsko på fødderne. På kroppen har hun en blå bluse med ternet skjortekrave, mens nederdelen er gul.

Our Generation dukkerne er med deres 46 cm. ret store i forhold til andre dukker, og appellerer derfor også til de større piger. Dukkerne er i den fineste kvalitet, deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres krop er blød. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv.

Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito