FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Dukke Arianna, 46 cm., Our Generation

Our Generation

Dukke Arianna, 46 cm., Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Dukken Arianna har brune øjne og langt blond hår, der sidder på plads med et lyserødt glimmerhårbånd. Hun har en armygrøn kjole med sorte fugle på og ud... Læs mere
329,95 kr
329,95 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Dukken Arianna har brune øjne og langt blond hår, der sidder på plads med et lyserødt glimmerhårbånd. Hun har en armygrøn kjole med sorte fugle på og udenover en lysegrå cardigan. Leggings på benene og ballerinasko på fødderne.

Arianna er en af de fantastiske Our Generation dukker på hele 46 cm. De er ret store i forhold til andre dukker, og appellerer derfor også til de større piger.

Our Generation dukkerne er i den fineste kvalitet. Deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres krop er blød. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv.

Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito