Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Dukke Elizabeth Ann, 46 cm., Our Generation

Dukke Elizabeth Ann, 46 cm., Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Hættetrøje med katteører og hul, så den lyse hestehale kan stikke ud fra selve hætten. Sådan en trøje har Elisabeth Ann på. Trøjen har desuden en masse... Læs mere
329,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Hættetrøje med katteører og hul, så den lyse hestehale kan stikke ud fra selve hætten. Sådan en trøje har Elisabeth Ann på. Trøjen har desuden en masse printede hjerter, både i bordeaux og et stort i sølvglimmer. Nederdelen har elastik i taljen og er blå med et lag tyl ovenover. Hertil kommer et par hvide strømpebukser og sneakers med snørebånd.

Elizabeth Ann er en af de fantastiske Our Generation dukker på hele 46 cm. Dukkerne er ret store i forhold til andre dukker, og appellerer derfor også til de større piger.

Our Generation dukkerne er i den fineste kvalitet. Deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres kroppe er bløde. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv.

Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito