Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Dukke Florence, 46 cm., Our Generation

Dukke Florence, 46 cm., Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Florence er en flot dukke med brune øjne og mørkblond langt og krøllet hår. Hun er klædt i en blå-lilla kjole og har en strikket sennepsgul jakke med hvid... Læs mere
329,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Florence er en flot dukke med brune øjne og mørkblond langt og krøllet hår. Hun er klædt i en blå-lilla kjole og har en strikket sennepsgul jakke med hvid pelskrave udenover. Strømpebukserne er lyserøde med print af ræve og på fødderne har hun brune støvler. En ung dame, der er glad for farver!

Florence er en af de fantastiske Our Generation dukker på hele 46 cm. Dukkerne er ret store i forhold til andre dukker, og appellerer derfor også til de større piger.

Our Generation dukkerne er i den fineste kvalitet. Deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres kroppe er bløde. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv.

Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito