Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Dukke Lake, 46 cm., Our Generation

Dukke Lake, 46 cm., Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Helt lyseblå/grønlige øjne, mørkt hår og masser af fregner over næsen - sådan ser Lake dukken ud. Hun er klædt i en lyserød morgenkåbe med hvide prikk... Læs mere
329,95 kr
329,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Helt lyseblå/grønlige øjne, mørkt hår og masser af fregner over næsen - sådan ser Lake dukken ud. Hun er klædt i en lyserød morgenkåbe med hvide prikker, en natkjole med et sølvmetallic hjerteprint på brystet og et par lækre vamsede sokker på fødderne. Nu er hun parat til pyjamasparty med veninderne!

Lake er en af de fantastiske Our Generation dukker på hele 46 cm. Dukkerne er ret store i forhold til andre dukker, og appellerer derfor også til de større piger.

Our Generation dukkerne er i den fineste kvalitet. Deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres krop er blød. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv.

Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito