FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Dukketøj Enhjørning T-shirt, Our Generation

Dukketøj Enhjørning T-shirt, Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Sættet består af en laksefarvet top med sløjfe på den ene strop og et guldprint af en enhjørning på brystet. Bukserne er sort- og hvidstribede med en guld... Læs mere
169,95 kr
169,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

 Gratis gave til dig
Når du bestiller for mere end 499,- vil vi gerne give dig en gave med. Hvis du er interesseret så skriv "Ja tak til spil" i kommentarfeltet når du bestiller. Så giver vi dig gratis Mini Familie (værdi 69,95,-) med.

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Sættet består af en laksefarvet top med sløjfe på den ene strop og et guldprint af en enhjørning på brystet. Bukserne er sort- og hvidstribede med en guldglimmer kant ned langs begge bens yderside. Til fødderne er der et par blå sneakers og til hånden en lille hvid taske.

Dukketøjet passer til alle Our Generation dukkerne og andre dukker på 46 cm.

Der følger ikke dukke med til sættet, men du kan se hele vores udvalg af Our Generation dukker her, og købe mere dukketøj til Our Generation dukker her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
Til 46 cm. dukker
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito