FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Frisør Stol, Guld, Our Generation Dukker

Frisør Stol, Guld, Our Generation Dukker
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Endnu en smuk frisørstol fra Our Generation. Denne stol er med flotte guld detaljer, selve stolen er lyserød og sædet hvidt med små guldhjerter på. Sammen ... Læs mere
379,95 kr
379,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Endnu en smuk frisørstol fra Our Generation. Denne stol er med flotte guld detaljer, selve stolen er lyserød og sædet hvidt med små guldhjerter på. Sammen med den flotte frisørstol kommer også en hårtørrer med lyd, et fladjern samt saks, kam og to hårklips.

Der følger ikke en dukke med til sættet.

Du kan se hele vores udvalg af Dukker fra Our Generation her, og købe mere dukketøj og tilbehør til Our Generation dukker her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Mål:
45 x 21 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito