FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Hattie Marinebiolog, 46 cm., Our Generation

Hattie Marinebiolog, 46 cm., Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Hattie er en flot dukke med rødblond hår og grønne øjne. Hendes drøm er at blive marinebiolog, hvilket kan ses på hendes tøj og udstyr. Hun er klædt i e... Læs mere
469,95 kr
469,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Hattie er en flot dukke med rødblond hår og grønne øjne. Hendes drøm er at blive marinebiolog, hvilket kan ses på hendes tøj og udstyr. Hun er klædt i en blå og lilla dykkerdragt med lange ærmer og ben. Dykkerflasken er placeret i en dykkervest, som kan sidde fast på ryggen. Der følger også pink dykkerbriller og pink dykkerfødder med samt en lille lygte, der kan lyse.

Our Generation dukkerne er i den fineste kvalitet. Deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres krop er blød. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv.


Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følelsesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati.


Du kan se alle vores Our Generation dukker her, og finde dukketøj og tilbehør til Our Generation dukkerne her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito