Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Leslie med Hund, Our Generation

Leslie med Hund, Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Leslie er en flot dukke med helt mørkebrune øjne og meget mørkt hår. Hun har en dejlig blå kjole med hjerter på, og udenover en vest med lynlås og pels f... Læs mere
469,95 kr
469,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Leslie er en flot dukke med helt mørkebrune øjne og meget mørkt hår. Hun har en dejlig blå kjole med hjerter på, og udenover en vest med lynlås og pels foroven samt sølvkant forneden. Benene holdes varme af strømpebukser og på fødderne har hun støvler. Leslie er ude at gå en tur med sin hund, Molly. Molly kommer i snor og har et lyserødt halsbånd. Med følger også to stykker legetøj til Molly, et kødben og en hundebørste.

Our Generation dukkerne er i den fineste kvalitet. Deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres krop er blød. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv.


Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati. De store dukker her, er rigtig gode når dukkelegen går fra at være "mor/baby" leg og til at være "veninde" leg.


Du kan se alle vores Our Generation dukker her, og finde dukketøj og tilbehør til Our Generation dukkerne her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito