FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Markedsbod, Our Generation

Markedsbod, Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Drømmer du om din egen lille bod, hvorfra du kan sælge de lækreste økologiske grøntsager? Så kan du og din dukke prøve drømmen af i denne super skønne ... Læs mere

Pris: 599,95 kr

Special Price 480,00 kr

Pris: 599,95 kr

Special Price 480,00 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Drømmer du om din egen lille bod, hvorfra du kan sælge de lækreste økologiske grøntsager? Så kan du og din dukke prøve drømmen af i denne super skønne markedsbod.
Her er forskellige grøntsager i kasser, som kan stå under disken og to kurve, hvori der eksempelvis kan placeres gulerødder med top eller lækre røde æbler. I kurven, som hænger under markisen, kan lægges diverse citrusfrugter. Der er også hjemmebagt frugttærte i æske til at stå på disken sammen med en skål fyldt med hindbær og en gammeldags vægt. Dagens tilbud skrives på tavlen med kridtet. Med følger også en grøn pengekasse samt sedler og mønter.
Nu er det bare med at få kunder i butikken!
Boden passer til Our Generation dukkerne på 46 cm. og andre dukker i denne størrelse. Dukkerne sælges separat.

Du kan se hele vores udvalg af dukker fra Our Generation her, og købe mere dukketøj og tilbehør til Our Generation dukker her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito