FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Mienna Filminstruktør, 46 cm, Our Generation

Our Generation

Mienna Filminstruktør, 46 cm, Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Klar til optagelse! Sådan lyder det, når Mienna er på arbejde som filminstruktør. På jobbet er hun klædt i en jakke over en top, et par sorte bukser og so... Læs mere
479,95 kr
479,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Klar til optagelse! Sådan lyder det, når Mienna er på arbejde som filminstruktør. På jobbet er hun klædt i en jakke over en top, et par sorte bukser og sorte sko, et par briller samt et halstørklæde og en alpehue. Derudover følger der et klaptræ, en megafon, en filmrulle og manuskript.

Our Generation dukkerne er i den fineste kvalitet, deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres krop er blød. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv.


Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følelsesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati.


Du kan se alle vores Our Generation dukker her, og finde dukketøj og tilbehør til Our Generation dukkerne her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito