FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Our Generation Dukke Rayna med Tilbehør, 46 cm.

Our Generation Dukke Rayna med Tilbehør, 46 cm.
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Rayna arbejder i en food truck, hvor hun serverer 2 tacoskaller, en smoothie og en frugtboks. Når hun er på arbejde har hun et forklæde og en kasket på, kor... Læs mere
499,95 kr
499,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Rayna arbejder i en food truck, hvor hun serverer 2 tacoskaller, en smoothie og en frugtboks. Når hun er på arbejde har hun et forklæde og en kasket på, kortærmet trøje, bukser og et par behagelige sko. Til at tage imod kunders ordre bruger hun en kuglepen og ordreblok.
Selv er hun en sød dukke med mørkebrune øjne, helt mørkt hår samt albuer og knæ, der kan bøjes let.

Our Generation dukkerne er i den fineste kvalitet, deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres krop er blød. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv.


Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati.


Du kan se alle vores Our Generation dukker her, og finde dukketøj og tilbehør til Our Generation dukkerne her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito