FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Our Generation Dukke Sydney Lee med Ekstra Tøj, 46 cm.

Our Generation

Our Generation Dukke Sydney Lee med Ekstra Tøj, 46 cm.
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Sydney Lee er en af de fantastiske Our Generation deluxe dukker, som kommer med et ekstra sæt tøj og lidt tilbehør. De store piger elsker Our Generation dukk... Læs mere
479,95 kr
479,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Sydney Lee er en af de fantastiske Our Generation deluxe dukker, som kommer med et ekstra sæt tøj og lidt tilbehør. De store piger elsker Our Generation dukkerne fordi de med deres 46 cm. er meget større end andre dukker, og fordi deres hår er så nemt at sætte i alverdens frisurer.

Alle dukkerne har hver deres personlighed og interesser. Sidney Lee har langt mørkt hår, der er sjovt at sætte i forskellige frisurer. Sydney Lee er en rigtig dansepige som elsker ballet og at danse med veninderne, derfor kommer hun med 2 sæt tøj. Hun kommer med ballettøj, en dragt, et par leggings, benvarmere, skørt, hårbånd, lille taske, balletsko, undertøj, slåom cardigan, et par joggingbukser, en striktrøje, et par ekstra sko, drikkedunk, yoyo, 4 invitationer til hendes show, avis, en bog og bogmærke.

Our Generation dukkerne er i den fineste kvalitet, deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres krop er blød. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv.


Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følelsesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati.


Du kan se alle vores Our Generation dukker her, og finde dukketøj og tilbehør til Our Generation dukkerne her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito